Beoordelingen van Van der Valk Thuis Zuidbroek

Recente recensies van Van der Valk Thuis Zuidbroek

4 sterren na 156 reviews

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit, smaak en hoeveelheid zijn prima. Persoonlijk vond ik de hoeveelheid zure room op mijn schnitzel te veel.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs! Porties zijn erg groot, wat voor veel verspilling zorgt. Tip: kleinere porties, lagere prijs.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook vandaag weer veel over.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Tip. Kleinere porties. Met slechts 1voor- en 1 nagerecht hadden wij veel over.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd en het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg goed en hebben het lekker op de kamer op kunnen eten. We wisten alleen niet goed waar we met de vuile vaat naar toe moesten hebben het uiteindelijk terug gebracht naar het afhaal punt.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld ,en het was zeer smakelijk.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was erg lekker!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op tijd. Er zat geen bestek bij en de mayonaise was vergeten. Het stoort mij dat je voordat je het eten gezien of geproefd hebt aan moet geven of je een fooi wilt geven. Als de prijs te laag is, verhoog de prijs dan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Vooral de tortellini met gorgonzola saus. De burger was een beetje kaal, was lekkerder geweest met ketchup en augurk, misschien erbij doen als optie?

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gerecht. Saus niet te pittig, maar wel smaakvol en heerlijke nasi.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten heeft lekker gesmaakt. We moesten er wel lang op wachten.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

voorgerecht carpaccio en asperge soep waren lekker, groente en gepofte aardappel vonden we niet echt speciaal. Schnitzel en ribeye waren wel erg lekker. fruitsalade lekker maar niet bijzonder. het afhalen was gezien de omstandigheden erg goed verzorgt. tafel met stoelen op de kamer was prima

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en erglekker

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was prima alleen rotte aardbui in vruchten mix, jammer

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De keuken heeft zich goed gerevancheerd. De mosterdsoep was heerlijk en de quiche prima. De andere gerechten waren net als gisteren goed van smaak.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de vegetariër was er geen keus. Brus chetta met een overvloed aan smakeloze tomaten met veel te veel knoflook. Het hamburgerbroodje was zwart gegrild en smaakte aangebrand. De hamburger was smakeloos en gleed door de overdadige sausen tussen het broodje weg. De entrecote was precies goed gebakken en smaakte prima. Friet uitstekend. Toetjes lekker.Wat moet ik als vegetariër de komende 2 dagen eten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top falcon burger. En 't personeel geef ik een 9

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gevulde varkenshaas heel erg lekker

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd Prima service

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Soep was lekker helaas zat er een stuk bot in de soep. Spaghetti vond ik niet lekker saus was erg mager bijna water. Jammer alle dagen was het prima dit valt erg tegen.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was koud (geworden). Ik adviseer om evenals in Westerbroek het eten in een isolatiebox te presenteren. Toen ik via buiten naar mn kamer liep woei het brood het dienblad af. De kraaien waren er goed mee.... 1 portie groente is wel erg mager.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet zoals gewend zijn van van de Valk. Zowel, Kwaliteit als kwantiteit . Je kunt niet lezen wat je bestelt dus het is een gok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Qualiteit was niet wat we gewend zijn van vd Valk. Steak was ‘undercooked ‘ . Niet zoals beschreven op menu.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed eten. Grote porties.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Soep lekker goed op smaak erg lekker. Kip saté pittig en niet minder lekker, de zure groenten erg lekker had best iets meer zoetzuur doorheen gekund.. Rust was gewoon teveel kortom lekkere maaltijd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima. We hebben genoten. Alleen de keuze op de kaart was wat summier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi opgemaakt voor het oog, vlees zeer goed gebakken en de groenten lekker bijt gaar. En voldoende afwisseling voor als je langere tijd blijft

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het diner zeer slecht. Aardappelpuree met een lente ui erin gestoken, groente broccoli met sausje, sausje heel waterig. Op de borden lag een deksel op die niet pasten. Alles was koud. Dus we bestellen nooit meer eten als we in het hotel overnachten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren lekker, combinatie met puree minder. Helaas maar 1 bestek op het blad, geen glazen en op de kamer 1 plastic bekertje. Aankleding minimaal

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Soep echt super lekker ook de dag hap is niet verkeerd. Misschien een idee om bij deze soep ook een daghap te serveren met een Thaise twist. Heerlijk gegeten.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

- prijs & kwaliteit verhouding is erg matig

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon TOP ga zo door👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben ons diner afgehaald, en moet zeggen, het eten was goed en netjes verpakt, warm zoals het hoort, heel lekker en zeer vriendelijk bij het afhalen, zeker voor herhaling vatbaar, onze complimenten voor het team van van der valk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was veel maar er is met weinig fantasie gekookt. Vanwege corona omstandigheden moesten we op de kamer eten. Ik zou als hotel op een zeer ruime kamer als de onze zorgen dat er een klein tafeltje staat waar je aan kunt eten ipv met bord op schoot. Verder mis ik kleine dingen als peper en zout en een tweede setje bestek voor voorgerecht en hoofdgerecht apart.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is top maar ook de bediening

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top as usual.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Service en eten is goed, alleen is er op de kamer geen flesopener te vinden....

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

It's always excellent food and also excellent service. 5 ⭐

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

in deze tijd is het een goede oplossing en is de kwaliteit zoals altijd uitstekend

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voldoende keus, snel gereed en smaakte heerlijk

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

patat in eerste instantie niet geleverd. Daarna keurig gebracht via roomservice, echter twee keer gebakken. Niet lekker dus. Schnitzel ook hard doorbakken. Lag die er al een tijdje, ergens onder warmhoudlamp? Nee niet om vrolijk van te worden. Betere ervaringen meegemaakt.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en goed verzorgd. Zelfs een doosje koekjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten en de soep het was heerlijk

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de frieten te weinig waren, en het eten te lang onder aluminiumfolie heeft gelegen.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heelgoed .heb er van genoten

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles top geregeld. Ik kon alleen niet opgeven dat ik het op de dag zelf kon ophalen.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In verhouding als je in het hotel eet te duur

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Good food and top staff.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super goed bedankt nogmaals 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord genoten.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn complementen voor de heerlijke maaltijd, voor ons is het 5 steren meer dan waard, ga zo door en we bestellen wel weer. Toppie hoor.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was op de bestelsite onvoldoende duidelijk wat er aan groenten / bijlage bij de bestelling zat.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, kwaliteit weer prima

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het erg fijn dat er een mogelijkheid was tot diner, hetzij op de kamer. Prima! Echter, het diner had niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Ik vond het vlees aan de droge kant en ik miste de normaliter royale hoeveelheid groenten. Nu enkel een klein plukje salade. Teleurstellend.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk gerecht

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hotelgast ... Frisdank was niet koud voor 3€ een glas met ijs aanbieden?

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het erg jammer dat de fruit salade zo duur was. Dit was het geld echt niet waard. Gezond eten mag daarnaast ook qua prijs gepromoot worden. Verder was het eten heerlijk.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten. Aanrader vriendelijk personeel.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. Misschien is het een optie om van tevoren een bestelling doen en dan bij de kamer afleveren

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Schol, Dit zouden we graag doen, maar helaas is dit door de Corona maatregelen door de overheid niet toegestaan. Mvg Team Zuidbroek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

ik zat op kamer 147, ik heb slechte knieen, dat je dan zo ver moet lopen met je eten. graag bij een volgende hotel boeking voor aan een kamer geven. het eten was prima,

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Koos, Geef dit aub bij de volgende reservering aan dan houden we daar graag rekening mee! Team Zuidbroek

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke cannelloni, mijn complimenten. Ga vooral zo door

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit van het eten was/is heel slecht. Vooral in deze tijd dat je zelf je eten moeten ophalen en op je kamer moet opeten.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De rendang was best lekker. Ik zou het liefst elke dag zo’n beoordeling geven. 1, misschien 2x per week is niet best natuurlijk. Mijn collega’s zijn over het algemeen ook niet echt onder de indruk van deze vd valk keuken

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kabeljauwfilet was droog, met een paar fikse graten er in. Het bedje van tomaat met olijven waar de kabeljauw op lag was koud, was dat de bedoeling? De stukken quiche waren erg zout.... kortom net als gisteren, niet geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had daghap besteld met aardappelpuree ipv patat. De puree was erg uitgedroogd en heb ik laten staan . Jammer

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Er wordt heel goed meegedacht om toch een gezellig diner te creëren. Heerlijk gegeten op de kamer niks op aan te merken. We kregen zelfs nog nootjes mee . Super bedankt.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had nasi besteld, vond het erg vet, de hoeveelheid saus was een beetje karig.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekket

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is de tweede keer dat we mochten logeren bij Jullie, welnu ditmaal ook wederom verrast door de gastvrijheid ons geboden. Inschrijven zonder problemen en zeer vriendelijk geholpen! Ondanks de vervelende maatregelen ( Corona) prima voorzien van ontbijt en lunch. Kortom bedankt .

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dikvoormekaar!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top geregeld

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de aangegeven tijd bezorgd en daarna heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. We hebben de zelfde service ervaren als in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de doos zat schaafsel dat moet er niet in want geeft rotzooi. Eten was prima

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

2 dagen achter elkaar besteld, 1 dag beide een Snitzel en de 2de dag gevulde varkenshaas en spareribs. Eten smaakte heerlijk, en het was goed warm. Afhalen was ook goed geregeld. Op valentijsdag kregen we hartjes en nootjes erbij. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg mooi idee en het zag er heerlijk uit, volgens mijn ouders! Dank je

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op afgesproken tijdstip bezorgd. Wel heel veel plastic verpakkingsmateriaal. Eten was prima, wel veel te veel. Veel aardappelen en weinig groente. Wel erg goed warm gebleven tijdens vervoer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten genoeg alleen wel prijzig een beetje

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, van voorgerecht tot nagerecht , Alles netjes ingepakt en lekker warm! Gewoon goed!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

we zijn al een paar keer bij jullie aan het eten geweest en altijd goed dus heel veel vertrouwen in deze pakket

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk dikke 10

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Boerenkool met worst was lekker, hoeveelheid had iets meer mogen zijn.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super bediening en klant vriendelijk

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Voor ons een beetje te veel ( vrouwen eten minder dan mannen :)) Geen straf om hier op de kamer te eten met een open haard (YouTube) op de achtergrond en heerlijke ossenhaas en tijger garnaal. Toetje en voorafje ook heerlijk. Aanrader dus.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke service en perfecte oplossing in deze Covid-periode. Voor herhaling vatbaar!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn onze afspraak nagekomen, gelukkig maar want het was echt heerlijk 😋 het snert met toebehoren . We hebben nog iets overgehouden omdat we vol zijn . Dus er komt nog een x iets op tafel . Goed gedaan echt een geniet 😊 momentje .

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De daghap viel erg tegen. De zalm was niet lekker. En de pennen waren niet goed gaar. Een teleurstelling.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De snert was heerlijk en roggebrood + spek maakt het helemaal af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, alles op goede temperatuur, meer dan genoeg en zeer smaakvol. Hulpvaardigheid top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti niet te eten, veels te heet!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijgerechten waren erg lekker, saus was goed. Maar de schnitzel was helaas wel behoorlijk droog/taai.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het drie gangen menu zalm was overheerlijk en ruim voldoende. Het zou handig zijn geweest wanneer er een briefje bij had gezeten over wat de beste manier zou zijn om een en ander te verwarmen. Er was wel een klein probleem (software?). De bestelling was gedaan op 23 januari door vrienden, en wel voor 25 januari. Toch kreeg ik een mail op 23/1 dat de maaltijd om 18:30 zou worden bezorgd en enige uren later een mail voor een beoordeling. Dat was dus twee dagen te vroeg. Gelukkig werd de maaltijd correct en op de 25ste bezorgd. Eind goed, al goed.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bij de spareribs zitten voldoende gebakken aardappeltjes en salade.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede pasta, goed warm en mooi op tijd!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Drama

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten op onze kamer en het was ook meer dan genoeg. Fijn dat die mogelijkheid er is om op de kamer te eten. Het ontbijt was ook prima, van alles meer dan genoeg. Ook lekker op de kamer gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon het adres niet vinden, netjes gebeld en overlegd. Eten kwam nog warm en vers aan. Koude producten apart van de warmte en alles apart verpakt. Top! Zelfs aan de pepermuntjes en tandenstokers werd gedacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gezien de reglementen is het aanpassen, blij dat dat kon maar het eten kon wel beter; Vlees hertbief heel erg doorbakken en droog Geen groenten, wel salade, deze was redelijk,,en vette doorbakken aardappeltjes, Maar wel blij dat je nog een maaltijd kan eten in coronatijd

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het Dinner was geweldig

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond zowel de schnitzel als de aardappels erg vet. Er stond vermeld dat er ook appelcompote bij geserveerd zou worden. Die heb ik helaas nergens gezien. De salade was prima in orde.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben 2 dagen achter elkaar besteld omdat we een arrangement hadden in hotel Zuidbroek. Keurig op tijd klaar en het was echt heerlijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De eten was goed lekker

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tonijn, zalm en slibtong

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd gereed. Prima verpakt, waardoor alles nog lekker warm was toen ik thuis kwam. Eten was prima van kwaliteit en dus lekker. Voor herhaling vatbaar in deze moeilijke tijd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk! Snel geleverd ook!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was lekker. Hertenbiefstuk was bijna helemaal doorbakken en daardoor lastig te eten en weinig smaak. Pork Roast was prima.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Matig.. Jammer van een carpaccio die bevroren was en sla met komkommer en tomaat bij de tournedos/pork roast. Het vlees zelf was erg lekker.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lauw/koud toen we op de kamer waren. Wij vonden de prijs/kwaliteit verhouding die we gewend zijn van van der Valk tegenvallen. (Creme brullee in een koffiemok, slagroom van de appeltaart was al vloeibaar toen we aan het toetje toe waren, witlof in een vies kommetje)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was exelent

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het diner ( 2 x boerenkool stampot ) werd netjes op tijd in stevige doos bezorgd..klasse !

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vindt de service was uitstekend goed eten ik ben heel blij dat jullie hebben gedaan vind alleen jammer dat ik 6 maanden daar gebleven dat ik nooit heeft geweten dat je eten kun bestellen voor mij is goed dat jullie blijven doen in jaar 2021 marry Christmas and happy new jears 2021

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De service en het eten is goed bevallen. Zelfde kwaliteit als voor de lockdown. Op de kamer is alles ook goed voorbereid om van je eten te genieten.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip met rijst besteld maar geen rijst maar aardappels gekregen. Rijst volgde echter binnen 3 minuten: goed hersteld !

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een dinerbox besteld. Jammer dat er geen instructie bij zat om op te warmen. Daarnaast miste de rauwkost en de mayonaise. De smaak en hoeveelheid is ruim voldoende

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en top service!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed echt aan te raden

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, netjes bezorgd en goeie porties. Kortom een aanrader

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goede service!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit zo als je van van der valk gewend bent maar dan bij je thuis aan de eet tafel

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs opgehaald. Deze waren echt fantastisch lekker. Lekkere marinade, mals en niet al te duur! Lekkere salade erbij. Ik hoop dat van der Valk ook na de Coronatijd aan afhalen doet!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! Op de website zou iets duidelijker aangegeven kunnen worden dat er ook frites of aardappelen bij de hoofdgerechten worden geserveerd, we hadden nu wat teveel bijbesteld. De bezorging was stipt optijd, perfect! We bestellen opnieuw.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Het bestellen ging eenvoudig en er is voldoende keuze. Binnen een half uur kon het worden opgehaald en het smaakte uitsteken. Complimenten, Van de Valk Zuidbroek :-)

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit van het bezorgen asperge menu. Bezorging niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke maaltijd en een meer dan uitstekende service. Dit ga ik zeker vaker doen. Waarschijnlijk morgen weer. Mijn complimenten.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt fantastisch👌🏻 en het was weer te veel 😁

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen. Het online bestellen en een keuze maken van onze bestelling was heel makkelijk om te doen. Vooraf een berichtje krijgen dat onze bestelling onderweg was gaf ons de gelegenheid om de tafel te dekken. Een vriendelijke bezorger belde aan en zette onze bestelling op de stoep. Hield afstand en wenste ons een smakelijk eten. Het eten was heerlijk en we gaan het zeker nog een x online bestellen. Ga op deze manier door 👍.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben 2 maaltijden afgehaald, wij hebben ervan genoten, bedankt👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en nog lekker warm. Bezorging was ook perfect, conform afgesproken tijd. Ga ik zeker nog een keer doen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lauw toen het aankwam. De salade viel erg tegen en was koud. Ook is het veel te duur voor wat je krijgt

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet heel bijzonder...de burger was wel goed, maar behoorlijk pittig met veel saus. De patatjes waren bleekjes en de salade; als ik groene salade bestel verwacht ik geen griekse salade met komkommer/tomaat en feta. Maar goed, dat kan aan mij liggen, had ik dat geweten dan had ik geen extra bakje besteld! Voor 43 euro had ik graag wat meer kwaliteit gezien!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het kwaliteit van het eten erg mager helemaal als je er 22.50 voor betaald. Mijn uien waren zwart dus die kon ik er eerst gaan afvegen. Voor zoon bedrag mag je toch wel verwachten dat je een goede schnitzel krijgt. Dit was voor mij 1x nooit weer. De bezorger was erg vriendelijk maar mag toch wel meer werken aan de corona protocol hij wou het aangeven dus heb zelf maar gezegd zet maar op de grond.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten werd warm geserveerd. Ga vooral zo door in deze tijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een burger met extra patat en warme groente besteld. Van de website begreep ik dat bij de burger sowieso patat en salade zat. Toen ik de bestelling kreeg zat er 1x patat en alleen warme groente, dus geen salade. Kwaliteit super, ook op tijd bezorgd. Maar de bestelling was niet compleet.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 hoofdmaaltijden: vlees en vis was prima. 3x zelfde groene salade ontvangen terwijl één gerecht seizoens-groenten had moeten krijgen ? .. er was geen mayonaise bij de friet. Friet was ondanks de zeer korte afstand van hotel nog net aan lauw te noemen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kipsate en vd Valk schnitzel besteld en op afgesproken tijd afgehaald. Prima eten, was warm genoeg toen ik weer thuis was. Helaas zat er geen groente bij de schnitzel, dit stond wel op de menukaart. Wel zat er een extra portie patat bij, terwijl we dit niet hadden besteld.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis uit eten. Ideaal. We hebben heerlijk gegeten. Hoofdgerecht was nog warm na het voorgerecht. Alles was goed verpakt!